Toppers-kassa rinkelt voor tv-sterren Gerard en Jeroen

Foto: Nick van OrmondtTv-sterren Gerard Joling (RTL/SBS) en Jeroen van der Boom (SBS) lopen ook in 2016 weer binnen met de Toppers-concerten die ze met René Froger geven. De concerten op 13 en 14 mei zijn al bijna uitverkocht en daarom komt er een derde concert op 15 mei. Dat heeft de organisatie laten weten. De Toppers zijn lyrisch: “Normaal zijn na twee weken de eerste twee shows uitverkocht. Nu zijn binnen één dag twee ArenA-concerten uitverkocht, dat is gewoon 9 keer de Ziggo Dome of Ahoy.

De mannen hopen met hun derde concert fans een plezier te doen. “Wij vinden dat alle trouwe Toppers-fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om ook de 12e editie van Toppers in Concert mee te kunnen vieren. Daarom nu al het extra concert op 1e pinksterdag.

Het zou overigens zomaar kunnen dat het niet bij drie concerten blijft. Vorig jaar werden er vijf concerten georganiseerd, maar één daarvan was speciaal voor klanten van Jumbo en een ander voor leden van de Postcode Loterij.

De succesvolste Toppers-editie ooit was die van 2007, toen Gordon er nog bij was en er maar liefst zes stadionconcerten werden gegeven. Er kwamen 360.000 mensen op af.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen