RTL 4-show Alles Mag Op Vrijdag krijgt nieuwe naam

RTL 4 geeft de televisieshow Alles Mag Op Vrijdag met Gerard Joling, Gordon en Jandino Asporaat een nieuwe naam: Alles Mag Op Zaterdag. Dat heeft Gerard Joling bekendgemaakt op 100% NL. Na twee goed bekeken seizoenen gaat in 2016 het derde seizoen van de van oorsprong Franse spelshow van start. “Dat gaat nu Alles Mag Op Zaterdag heten. Waarom dat zo is, weet ik niet, maar waarschijnlijk vanwege een andere uitzenddag“, verklapt de zanger, Topper en presentator.

Eerst krijgt de kijker nog een ander programma van Joling te zien. “Ik trap 4 januari af met Zeesterren met een z. Dat is ongelooflijk leuk. Ik ben samen met Jamai Loman teamcaptain. We doen het vier weken lang.

Dan komt er ook nog een nieuw seizoen van zijn RTL 4-programma met Gordon aan. “Ik heb de helft van de draaidagen van Geer en Goor zoeken een hobby er al op zitten.”

Tot slot is zijn SBS 6-show I Can Do That in aantocht. “Dat is een heel ander programma.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen