Gordon gaat stap verder in groot Volkskrant-interview

Foto: Falco HassinkHet spraakmakende interview met Gordon in het tv-programma 5 Jaar Later krijgt een vervolg. “In de Volkskrant van volgende week ga ik nog een stap verder om het daarna voorgoed af te sluiten“, zegt de RTL 4-ster op Facebook. Gordon wil voor eens en voor altijd schoon schip maken. Dat doet hij in één tv-interview en één krantinterview. “Wat een ongekende reacties op mijn interview bij Jeroen Pauw. Het verdriet van de afgelopen vijf jaar moest ik op deze manier verwoorden en uiten.

René Froger is op de hoogte gesteld van de onthullingen die hij over hem heeft gedaan en gaat doen, aldus Gordon. “Ik heb René van te voren gemeld dat ik dit zou vertellen en zijn reactie liet niets te wensen over, zoals ik hem kende dus.”

Het boeit Gordon niet. “Ik sluit 25 jaar muzikale carrière af komend jaar en heb veel meegemaakt en ik heb niet eens eentiende verteld van wat allemaal is gebeurd en ga dat ook niet doen.

Maar een ding kan je van op aan en dat is de oprechtheid van de bedoeling.”

Gordon onthulde bij Jeroen Pauw dat René Froger verandert in een monster als hij weer eens te veel heeft gedronken. Daarom is hij opgestapt bij de Toppers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen