RTL 4 begint vanavond weer met Home Alone-reeks

Traditiegetrouw zendt RTL 4 elk jaar weer de Home Alone-filmserie uit rond kerst. Vanavond is het weer zo ver: om 20.30 uur wordt afgetrapt met het eerste deel uit 1990. Hoewel de film met Macaulay Culkin alweer 25 jaar oud is, blijft de klassieker in trek bij tv-kijkend Nederland. Zo keken er in 2011, 2012, 2013 en 2014 respectievelijk 1,5 miljoen, 1,3 miljoen, 1,2 miljoen en 1 miljoen mensen naar de komische film over een jongetje, die per ongeluk alleen thuis achterblijft terwijl zijn familie op vakantie is.

Home Alone 2, 3, 4 en 5 volgen aankomende vrijdag, zaterdag, zondag en maandag, allemaal op prime time. Morgen is er geen film te zien, omdat dan de traditionele All You Need Is Love-kerstspecial op het menu staat.

Ook die vervolgfilms zijn elk jaar weer in trek bij tv-kijkend Nederland. Home Alone 2, 3, 4 en 5 waren vorig jaar goed voor 1,1 miljoen, 772.000, 905.000 en 1,4 miljoen kijkers.

Home Alone 5 beleefde vorig jaar zijn tv-première op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen