René Oosterman rent zich rot in Eemnes na SBS-exit

Foto: EenVandaagRené Oosterman heeft zijn gedachten vanochtend op een rij gezet tijdens een flink rondje hardlopen in het bij het Gooi gelegen Eemnes. De mediaman, die gisteren opstapte als zenderbaas van SBS 6, heeft 5,03 kilometer gerend. Dat laat hij weten op Twitter. Oosterman begon zijn rondje op de Wakkerendijk, sloeg af naar de Annalouwenweg, ging links de Zuid-Ervenweg op, vervolgde zijn tocht op de Jonge Jaapeweg om weer terug te keren op de Wakkerendijk. “The day after“, twittert hij.

Bij zijn hardloopstatistieken twittert Oosterman een emoticon van een gebalde vuist. Mogelijk wil hij daarmee uiten strijdbaar te zijn.

Oosterman heeft volgens SBS 6 zelf besloten om op te stappen, maar ingewijden hebben aan De Telegraaf gemeld dat het vertrek helemaal niet zo vrijwillig was.

Als zendermanager zit je op een bijzondere plek waar ik met veel plezier op terugkijk. Het waren soms turbulente tijden maar het afgelopen halfjaar is met de groei de rust bij SBS6 wel teruggekeerd“, zei hij in een officiële reactie.

Het nieuws over de exit van Oosterman kwam drie dagen nadat hij bekendmaakte de dure vrijdagshow Mindmasters Live na slechts twee afleveringen van de buis te halen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen