Privé TV gelooft Gordon: ‘Dit zeg je niet zomaar’

Foto: Nick van OrmondtPrivé TV-diva Mariët Oosterwijk denkt dat Gordon maandagavond de waarheid sprak in de NPO 1-show 5 Jaar Later. Dat heeft ze gezegd op het videokanaal van De Telegraaf. Gordon zei in de talkshow dat hij is gestopt met De Toppers omdat René Froger een groot drankprobleem heeft. “Ik heb er smikkelend naar gekeken, want ik hou van BN’ers die niet bang zijn voor hun imago, want die BN’ers blijven vaak dichtbij de waarheid. Ik geloof eigenlijk elk woord van Gordon“, aldus Oosterwijk.

De uitspraken van Gordon over René Froger en Jeroen van der Boom zijn bikkelhard. “Dat doe je niet zomaar en daarom denk ik dat Gordon gelijk heeft“, zegt de Privé-journaliste.

De showdeskundige had al langer twijfels bij Froger. “Ik heb al heel lang het gevoel bij Froger: wat is er met die man? Dan komt hij weer niet opdagen of er komt weer een excuus. Ik heb niet zoveel van hem. Ik zeg altijd: ‘Het leukste aan hem is zijn vrouw.’”

Van der Boom heeft als enige Topper persoonlijk gereageerd op de uitspraken van Gordon. Hij doet het af als onzin en leeft mee met Gordon. “Ik hoop dat er mensen om hem heen zijn die voor hem zorgen“, zei hij.

Een reactie waar Oosterwijk de rillingen van krijgt. “Ik geloof Jeroen niet. Het is een reactie, maar heel oppervlakkig. Hij twittert dan vandaag ook een heel vrolijk kerstdeuntje. Jeroen van der Boom is eigenlijk de belichaming van de meeste BN’ers: positief, maar de waarheid kom je niet achter. Netjes, maar saai.

Lees ook:
Gordon opent beerput in showbizzinterview van het jaar (vandaag)
Jeroen van der Boom vindt interview Gordon kwetsend (vandaag)
René Froger sleept Gordon niet voor de rechter (vandaag)
Dries Roelvink gelooft Gordon: ‘Hij is oprecht’ (vandaag)

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen