Kaartjes tv-show Maestro met René Froger in uitverkoop

De AvroTros boft. Plotseling is één van de kandidaten van het nieuwe seizoen van Maestro de meest besproken BN’er van het land: René Froger. Volgens Gordon weet hij namelijk wel raad met een glas alcohol in zijn hand. Of hij ook uit de voeten kan met een dirigeerstokje in zijn hand, blijkt vanaf januari in de NPO 1-show. Iedereen die Froger in actie wil zien kan nu voordelig naar de opnames. Kaartjes voor de eerste twee opnames zijn vanaf vandaag in de uitverkoop voor de helft van de prijs.

Producent Tuvalu spreekt van een ‘kerstactie’. “Omdat het bijna kerst is bieden wij kaarten aan van de eerste twee opnames Maestro voor de helft van de prijs.

Froger is één van de acht kandidaten in het nieuwe seizoen van Maestro. De andere twee BN’ers waarvan hun deelname al bekend is zijn Leona Philippo en Patrick Stoof.

De opnames vinden plaats in de Philharmonie Haarlem. De eerste opname is maandag 11 januari en de tweede is woensdag 13 januari.

Normaal gesproken kost een kaartje 22,50 euro, maar met de actiecode ‘kerst2015’ zijn ze voor de helft te bestellen via de website van Philharmonie Haarlem.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen