Opvolger Opium heet Volle Zalen

Foto: MAXDe opvolger van het cultuurprogramma Opium met Cornald Maas, dat vanavond zijn laatste uitzending beleeft, heet Volle Zalen. De eerste aflevering is op donderdag 17 maart om 21.15 uur op NPO 2. Dat heeft AvroTros laten weten. In tegenstelling tot Opium is Volle Zalen geen talkshow, maar een reportageprogramma. “Ik ga de studio uit en neem de kijker mee op een reis langs de mooiste kleine en grote producties in Nederland“, legt de 53-jarige presentator uit.

Maas heeft nu al zin in de productie van het programma. “We zijn al druk in voorbereiding op dit nieuwe programma en we krijgen veel enthousiaste reacties.

Mediadirecteur Remco van Leen van AvroTros is blij dat Maas verder kan met cultuur op NPO 2. “Kunst en Cultuur is van groot belang voor ons en we zijn dan ook blij dat we Volle Zalen kunnen toevoegen aan ons cultuurpakket op NPO 2. Ik heb veel vertrouwen in de reportagevorm van dit nieuwe cultuurprogramma.

Opium moet stoppen omdat NPO 2 het te veel gepraat en te weinig beeld vindt. Het vervangen van een praatprogramma door een reportageprogramma moet daar verandering in brengen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen