Peter R. de Vries haalt keihard uit naar Erland Galjaard

Foto: Nick van OrmondtRTL Boulevard-crimedeskundige Peter R. de Vries haalt ongemeen hard uit naar Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL. Dat is vandaag te lezen op Twitter. De onhandige Galjaard blijft negatieve reacties over zichzelf afroepen door merkwaardige interviews te geven. Na de pittige reactie van Albert Verlinde gisteren, is het nu de beurt aan De Vries: “Erland Galjaard zeer kritisch op Boulevard in HP/DeTijd. Pffff… Behalve als zijn vrouw Wendy haar tijdschrift moet promoten! Nepotisme!

Galjaard zegt deze week in HP/DeTijd dat hij geen fan is van RTL Boulevard en dat hij het eens is met de kritiek op het entertainmentprogramma. Ook rakelt hij de rel rond de garagebeelden van de kussende Wesley en Yolanthe op.

De Vries merkt fijntjes op dat RTL Boulevard kennelijk wel goed is om het blaadje van zijn vrouw Wendy van Dijk te promoten. Ergerlijk, vindt de misdaadjournalist het.

Ook Albert Verlinde heeft behoorlijk uitgehaald naar Galjaard. Hij ergert zich voornamelijk aan het oprakelen van de rel rond de garagebeelden. “Waarom moet je daarover beginnen? Wanneer was dat? Tien jaar geleden! Toen waren we nog in zwart-wit. Waarom nou in vredesnaam?

Ondertussen verdient Galjaard graag aan Boulevard, merkt hij op. “Ik denk niet dat hij de advertentie-inkomsten van de afgelopen 15 jaar gaat terugstorten. Ik denk niet dat dat het geval is eerlijk gezegd.

Lees ook:
Erland Galjaard geen fan van RTL Boulevard (dinsdag)
Albert Verlinde: ‘Erland Galjaard, waarom doe je dit?’ (woensdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen