Caroline Tensen verhuist naar AvroTros

Foto: RTLCaroline Tensen verhuist van KRO-NCRV naar AvroTros en neemt haar programma Eén tegen 100 mee. Dat heeft de presentatrice bevestigd aan RTL Boulevard. Tensen is geen onbekende van de TROS. Ze kwam er in dienst in 1999, toen de Postcode Loterij besloot om zijn shows – dus ook Eén tegen 100 – te verhuizen van RTL naar de TROS. In 2005 had de loterij opnieuw verhuisdrift en koos het voor een samenwerking met Talpa. Ook toen verhuisde de presentatrice mee.

Eén tegen 100 beleefde in de Talpa-tijd zijn minst bekeken seizoenen. “Ik was niet blij toen ik destijds hoorde dat het programma van de TROS naar Talpa ging. Niet dat ik iets tegen de zender van John de Mol had, maar ik wist dat ik niet aansloot op de doelgroep van Talpa“, zei ze eerder.

Na de mislukking van Talpa vond Tensen in 2007 onderdak bij de NCRV. Eén tegen 100 was na de ondergang van Talpa en tot 2009 nog te zien op RTL 4, maar uiteindelijk verhuisde ook dat programma naar de NCRV.

Nu gaan Tensen en Eén tegen 100 dus naar AvroTros. De TROS staat bekend als de omroep van het amusement, dus Eén tegen 100 past daar goed bij.

Voor de KRO-NCRV maakte Tensen echter ook maatschappelijke programma’s als DNA Onbekend en Zeg Eens B die wat minder AvroTros zijn.

KRO-NCRV en AvroTros hebben de overstap van Tensen nog niet bevestigd.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen