Ook Volkskrant vindt DWDD-eten smerig

Foto: RVDNa een vernietigende recensie in Het Parool, is ook Volkskrant-recensent Mac van Dinther negatief over het DWDD Pop-up Restaurant. Dat is vandaag te lezen op de Volkskrant-site. Van Dinther is net als zijn Parool-collega komen eten en geeft het eten een 5, de bediening een 5, de entourage een 6,5 en de verhouding prijs-kwaliteit een 5-. “Kranenborg mag in DWDD gloedvol vertellen over de exquise bereidingswijzen van de klassieke keuken, wat hij op het bord legt is geen schim daarvan.

Daarmee doelt hij op Robert Kranenborg, die van VARA-geld twee weken lang de chefkok mag uithangen in het DWDD-restaurant.

De eerste twee gangen waren nog te doen, aldus Van Dinther, maar daarna ging het ‘van kwaad tot erger’. “Timpano, een Italiaanse pastataart, is gemaakt van lagen aan elkaar gekoekte pasta zo droog als oud karton.

De recensent had onder meer eend besteld, maar die was volgens hem ‘gedegradeerd tot vier lapjes borstvlees, niet eens goed rosé, in een waterig sausje’. “Bij de eerste hap haas verslikken we ons bijna: mythisch gortdroog.

Het dessert noemt hij ‘een slechte grap’ en de bediening vond hij ‘chaotisch’. “Misschien was een DWDD-restaurant bij nader inzien toch niet zo’n goed idee.

Het Parool gaf het DWDD-restaurant vanmiddag een 4. Lees ook: Parool vindt eten in DWDD-restaurant niet te kanen.

De hele recensie van Van Dinther is te lezen op de Volkskrant-site.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen