Nicolette Kluijver: ‘In Amsterdam-Zuid wil je niet wonen’

Foto: BNNHet is voor bekende tv-sterren geen doen om woonachtig te zijn in Amsterdam-Zuid, dé buurt van de hoofdstad waar alles draait om zien en gezien worden. Dat vertelt Nicolette Kluijver in Televizier. Kluijver en haar man zijn vorig jaar verhuisd naar een boerderij in Ouderkerk aan de Amstel, om Amsterdam-Zuid te ontvluchten. “Daar wil je echt niet zijn, ik althans niet. Ik stond continu in de bladen. Dan was ik niet opgemaakt en werd ik meteen een verloederde moeder genoemd.

Kluijver en haar man Joost Staudt hebben de boerderij gekocht voor 1,4 miljoen euro. “Hij doet een dag in de week cosmetische chirurgie, daarom wonen we zo leuk. De rest van de tijd doet-ie dingen die er wél toe doen, zoals borstreconstructies en brandwonden.

Voordat Kluijver haar rijke man aan de haak sloeg, zat ze er heel wat minder warmpjes bij. “Voordat ik Joost leerde kennen woonde ik op 30 m2 in Amsterdam-West.

Dat is nu wel anders. “We hebben thuis een varken, kippen, konijnen, vissen, honden en een poes. Het is inmiddels een aardige dierentuin, heel gezellig. Ik heb zelfs een moestuin.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen