Matthijs van Nieuwkerk kust Victor Mids

Tv-illusionist Victor Mids en zijn gast Matthijs van Nieuwkerk hadden een innig onderonsje tijdens de opnames van zijn illusieshow Mindf*ck. De VARA-ster pakte de goochelaar beet en gaf hem een dikke smakkerd op zijn voorhoofd. Dat is te zien in een promo van het tweede seizoen van Mindf*ck. Mids was te gast in de eerste De Wereld Draait Door van 2015 en nodigde Van Nieuwkerk uit mee te doen aan zijn programma. Hij zei ‘ja’ en komt nu zijn belofte na, zo laat AvroTros weten.

Wat voor truc Mids precies met Van Nieuwkerk heeft uitgehaald, wil AvroTros nog niet verklappen. Maar de presentator was in elk geval weggeblazen. “Er zijn trucs waarvan je denkt: ik weet hoe het zit. Dat kan nu bijna niet“, zegt Van Nieuwkerk in de promo.

Van Nieuwkerk is te gast in de seizoensopener van Mindf*ck, op maandag 4 januari op NPO 3.

Andere BN’ers die dit seizoen meedoen zijn DJ Hardwell, chefkok Julius Jaspers, actrice Abbey Hoes, presentator John Williams en Ilse DeLange samen met JB Meijers.

Bekijk de promo:

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen