Gerard Joling wil niet meewerken aan mediarel

Gerard Joling wil niet inhoudelijk reageren op de uitspraken die Gordon maandagavond deed in 5 Jaar later. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Joling wil niet meewerken aan een mediarel. “Ik had begrepen dat er een kranteninterview zou komen met hem, waarin hij wat dingen had geroepen. Maar ik wist niet dat hij op tv met die verhalen zou komen. Weet je, ik zeg er liever helemaal niks over. Ik ben een professional, ik doe mijn werk al 31 met veel succes en veel plezier.”

Als professional werkt Joling ‘met iedereen’. “Met René, met Jeroen én met Gordon. En ik ken van allemaal het karakter.”

Ook met Gordon blijft Joling werken. “We zijn nu bezig met de opnamen van ons nieuwe bejaardenprogramma en dat gaat gelukkig heel erg goed.”

Gordons bewering dat René Froger een dronkenlap is, wil Joling niet bevestigen of ontkennen. “Ik vind het netelig om er iets over te zeggen. Toppers-manager Benno de Leeuw heeft ons op het hart gedrukt er niets over te zeggen om de zaak niet nog groter te maken.

De Toppers moeten gewoon een leuk feestje voor de mensen blijven, dan is dit geen goede zaak.

Het Telegraaf-interview met Gerard Joling leest u via Blendle.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen