Boer Geert wil geen jurylid worden in The Voice

Foto: NCRVBoer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops ziet het niet zitten om jurylid te worden in The Voice of Holland. Dat zegt hij vandaag in het AD. Krops was recentelijk wel te zien als jurylid in de SBS 6-flop Mindmasters Live. “Ja, ik heb wel wat met mentalisme. Ik zeg niet overál ja op. In The Voice of Holland zul je me niet zien. Ik ben niet zo muziek-achtig. Maar als het een show is over tuinieren en koken, dan wil ik dat best doen. Muziek kan ik niet beoordelen, maar ik kan wel zeggen of de broccoli lekker stevig is.

De tv-boer krijgt veel aanbiedingen. “Vanmiddag belde er nog iemand op om te vragen of ik beschikbaar ben voor een commercial van groenten. Dat ben ik, maar ik weet niet of het ook iets gaat worden.”

Krops probeert zijn bekendheid volledig uit te buiten. “Ik heb ook stickertjes met Boer Geert erop, die plak ik op de doosjes aardbeien, zo weten ze dat ze van mij komen.

Dankzij de KRO-hit verkoopt Krops ontzettend veel groenten en fruit. “Veel meer. We verkochten sinds de zomer wel twee dozen bananen per week, vorig jaar nog niet eens één doos.

Het interview met boer Geert leest u vandaag in het AD (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen