Hart van Nederland-ster Evelien aan de slag voor WNL

Foto: ElvinSBS 6-gezicht Evelien de Bruijn gaat naast haar werk als presentatrice van Hart van Nederland ook aan de slag voor de publieke omroep WNL. Ze wordt één van de dj’s op Radio 2. Dat is vandaag bekendgemaakt. De Bruijn wordt ingezet voor de nieuwe nachtshow tussen 00.00 en 02.00 uur. “Het nieuwe programma ‘t Wordt Nu Laat is een energiek, positief en verrassend programma dat van maandag tot en met donderdag te horen zal zijn op de muziekzender“, zo laat de omroep weten.

Het nieuwe nachtprogramma zal Evelien afwisselend presenteren met Marisa Heutink, die voor WNL eerder wekelijks te horen was op de zondagmiddag op Radio 2.

De Bruijn zegt veel zin te hebben in de nieuwe uitdaging. “Radio is voor mij een grote liefde. Ik ben er heel trots op dat ik op Radio 2 de muzikale dag mag afsluiten met de luisteraars. Met WNL gaan we een heel leuke show maken.

Jurre Bosman, zendermanager van Radio 2, is eveneens enthousiast. “Evelien is een aanwinst voor de zender. Marisa en zij gaan onze late luisteraars verrassen met een bijzonder en sfeervol programma. Ik kijk echt uit naar ‘t Wordt Nu Laat.

WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes is blij met het nieuwe programma. “Veel mensen eindigen hun dag met Radio 2, maar een deel van Nederland werkt natuurlijk gewoon door… We houden hen graag gezelschap. Het is eervol dat we vier dagen in de week zo’n mooie rol op deze zender mogen vervullen.

‘t Wordt Nu Laat is vanaf maandag 4 januari te horen op Radio 2.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen