Joris Linssen: ‘Gerard Joling, hou je buiten de politiek!’

Joris Linssen is een beetje afgeknapt op Gerard Joling sinds de uitspraken die hij heeft gedaan over vluchtelingen. Dat zegt de NCRV-presentator, die recentelijk een paar vluchtelingen uitnodigde voor een diner bij hem thuis, in Veronica Magazine. Als Linssen moet kiezen tussen Geer en Goor hoeft hij dan ook niet lang na te denken. “Dan kies ik maar voor Gordon“, zegt hij. “Gerard is zich de laatste tijd met allerlei politieke zaken gaan bemoeien, zoals het vluchtelingenprobleem. Dat hoeft voor mij niet.” 

Gordon kan op lovende woorden rekenen van Linssen. “Ik vond dat hij het heel leuk deed in dat programma met de bejaarden. Aan de ene kant is hij natuurlijk heel grappig, maar daarnaast is het gewoon goed dat er aandacht aan die groep mensen wordt besteed.

Verder laat Linssen nog weten dat hij liever een nummer 1-hit heeft dan een Televizier-Ring. “Wat ik met de band doe, ligt toch het dichtst bij me. Ik schrijf de teksten en maak de muziek zelf, terwijl je bij tv toch altijd deel uitmaakt van een veel groter team.”

Dat wil niet zeggen dat ik niet vereerd was toen ik een paar jaar terug genomineerd werd voor de Zilveren Ster voor beste televisieman. Dat was gewoon kicken! In mijn stoutste dromen zou ik het allebei wel willen.”

Lees hier meer over de uitspraken van Gerard Joling over vluchtelingen.

 

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen