Johan Derksen en Peter R. de Vries roken vredespijp

Foto: RTLJohan Derksen en Peter R. de Vries zijn nader tot elkaar gekomen. Ze hebben dinsdagavond na afloop van Pauw een gezellig onderonsje gehad. Dat meldt Voetbal Inside-host Wilfred Genee op Twitter. Derksen maakt De Vries al jaren zwart in zijn RTL 7-show en heeft zelfs bedongen dat de misdaadjournalist niet te gast mag zijn. “Jajaja, beste mensen, het is echt gebeurd! Peter R. de Vries en Johan Derksen vinden elkaar bij Jeroen Pauw. Historisch“, aldus een verbaasde Genee.

De Vries poseert lachend met de eerste editie van het nieuwe Voetbal Inside-tijdschrift. “Nu al de grootste fan van het nieuwe blad van Voetbal Inside“, grapt Genee.

Vorig jaar onthulde Genee dat er een zwarte lijst is van gasten die niet welkom zijn bij VI. “Sommige mensen mogen niet komen. Peter R. de Vries mag er niet zitten. Dat wil Johan Derksen niet.”

Het is een keer helemaal misgegaan tussen die twee. Johan vindt hem een betweter en andersom geldt hetzelfde geloof ik. Het zou heel goede televisie opleveren, maar ja.

De Vries haalde afgelopen mei in een column keihard uit naar Derksen. “De man die zelf iedereen bij de enkels afzaagt, is boos en wraakzuchtig omdat ik ooit een columpje over hem heb geschreven dat hem niet bevalt. En het is misschien tijd om dat eens bekend te maken.

Voetbal Inside is één van de weinige De Vries-loze talkshows. Mogelijk komt daar na dinsdagavond verandering in.

Lees ook: Peter R. de Vries onthult ‘waarheid’ over Johan Derksen

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen