Art sluit jaar af op 1, Linda op 4 en Airen op 6

Foto: RTLNPO 1, RTL 4 en SBS 6 sluiten het jaar af met bekende zendergezichten. De laatste minuten zendtijd van 2015 worden aan elkaar gepraat door respectievelijk Art Rooijakkers, Linda de Mol en Airen Mylene. Dat hebben de zenders bekendgemaakt. Linda de Mol komt urenlang op zender met een reeds opgenomen Ik Hou Van Holland, terwijl Rooijakkers en Mylene vlak voor de jaarwisseling live inbreken op zender met een speciaal programma waarin wordt afgeteld naar 2016.

Rooijakkers begint op oudejaarsavond om 23.50 uur met zijn verslag van het Nationaal Aftelmoment, direct na de Oudejaarsconference van Herman Finkers. Tegen het decor van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam zal een spetterende vuurwerkshow te zien zijn.

Mylene verschijnt iets later op de buis op oudejaarsavond, namelijk om 23.55 uur, direct na Lachend Het Jaar Uit met Viktor Brand. Zij staat bij de Hofvijver in Den Haag ‘voor de meest spectaculaire vuurwerkshow van Nederland’.

Ook Net5 gaat met twee bekende gezichten het jaar uit: Qmusic-duo Mattie en Wietze presenteert van 20.30 tot 00.00 uur de Top 500 van Het Foute Uur.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen