Jeroen en Noortje in romantische tv-film RTL 4

Foto: NCRVTerwijl RTL 4’s tv-film op Nieuwjaarsdag langzaamaan een traditie begint te worden, komt de zender in 2016 ook met een eigen tv-film vlak voor Valentijnsdag. Op donderdag 11 februari is op prime time Trots en Verlangen te zien. Dat heeft de tv-zender vandaag bevestigd. “Het is de guilty pleasure van heel veel vrouwen: de Bouquetreeks. Van die boekjes om heerlijk bij weg te zwijmelen. Op 11 februari komt één van de ultieme liefdesverhalen tot leven bij RTL 4“, aldus de zender.

Volgens RTL 4 is het de allereerste verfilming van een Bouquetreeks. Jeroen Spitzenberger en Noortje Herlaar spelen de hoofdrollen in ‘Bouquetreeks De Film: Trots & Verlangen’.

Het is een romantisch verhaal waarin vastgoedmagnaat Alexander Wissing (Jeroen Spitzenberger) het hart van carrièrevrouw en advocate Dominique Curvers (Noortje Herlaar) probeert te veroveren.

Als Dominique Curvers vastgoedmagnaat Alexander Wissing ontmoet, slaat de vonk meteen over. Maar na een gepassioneerde liefdesnacht, doet Alexander ineens koud en afstandelijk.

Als Wissing vervolgens bij Dominique’s baas bedingt dat de knappe advocate voor hém komt werken, kent Dominique’s verontwaardiging geen grenzen.

Bouquetreeks De Film: Trots & Verlangen wordt geproduceerd door Talpa Fictie en geregisseerd door Will Koopman.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen