Jean-Pierre vindt aanbod op oudejaarsavond erg slecht

Jean-Pierre Geelen gaat vanavond geen televisie kijken. Hij vindt het aanbod op oudejaarsavond heel erg zwak. Dat heeft de tv-kenner laten weten op Radio 1. In voorgaande jaren zat Geelen gedwongen voor de buis, maar nu hij geen tv-recensent meer is, hoeft dat niet meer. “Ik hoef voor het eerst inderdaad geen tv te kijken. Ik wierp even een blik in de tv-gids – die heb ik nog – en zag dat er ook weinig aanleiding is om te gaan kijken. Alleen Herman Finkers wil ik nog wel even zien, ja.

Geelen is plotseling niet meer zo van het tv-kijken. “Nu ik een tv-loos bestaan heb, heb ik het bingewatchen ontdekt, dus ik denk dat ik vanavond nog een paar afleveringen van Homeland ga bekijken. Ik loop hopeloos achter. Als tv-kijker had ik nooit de tijd om ook nog eens al die prachtige series te bekijken.”

Na zijn laatste tv-recensie is de tv van Geelen nauwelijks aan gegaan. “Het is ontnuchterend om te zien hoe snel ik eraan gewend ben geraakt dat tv geen onderdeel meer is van mijn leven.”

Hij heeft zijn twijfels over het medium tv. “Het is aan het veranderen. Het is nog steeds op een aantal beslissende momenten een dominant medium. Bijvoorbeeld bij Parijs zat iedereen te kijken, maar meestal heb je niks gemist.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen