Jan Versteegh wil DWDD-achtig programma

Foto: RTLJan Versteegh wil in de toekomst graag een programma presenteren zoals De Wereld Draait Door of RTL Late Night. Dat vertelt de BNN-presentator, tot enige tijd geleden gymleraar, in de VARAgids. Versteegh heeft ambities. “Natuurlijk heb ik grote dromen. Een eigen show presenteren, à la Matthijs of Humberto, op het snijvlak van entertainment en inhoud, dat lijkt me te gek. Maar dat mag ook over vijftien jaar gebeuren. Nu wil ik gewoon even blijven waar ik ben“, aldus het televisietalent.

Een DWDD-achtig programma met Versteegh zou zich zomaar eens heel snel kunnen aandienen. “Eigenlijk was het de afgelopen jaren steeds zo dat als ik voor mijzelf formuleerde wat mijn doel was, ik dat vervolgens ook heel snel bereikte.

Aan mensen die zeggen dat hij zo’n soort programma niet aankan, heeft Versteegh geen boodschap. “Ik ben heel kritisch – vooral op mezelf. Maar ja, die competitiedrang hè. Als iemand zegt dat ik iets níet kan, dan begin ik te lopen.

Lees het interview met Jan Versteegh in VARAgids (via Blendle).

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen