Sonja Bakker weigert tv-programma’s

Dieetgoeroe Sonja Bakker zit niet meer te wachten op een eigen tv-programma, zoals S.O.S. Sonja dat ze twee seizoenen lang maakte voor RTL 4. Dat vertelt haar man Jan vandaag in De Telegraaf. Bakker zegt ‘nee’ tegen tv. “Er zijn meerdere aanbiedingen geweest de voorbije jaren, maar steeds heeft Sonja de boot afgehouden. De prijs die ze heeft betaald door altijd maar te werken, is hoog geweest. Ze kreeg een burn-out, een situatie waarin ze nooit meer terecht wil komen“, zegt man Jan.

Bakker en haar man willen rust. “Laat ons maar lekker samen in het nuchtere Westfriesland blijven en zo nu en dan lekker een uitstapje naar Ibiza maken, dan zijn wij gelukkig.

De dieetster kan het zich permitteren: ze is dankzij haar afvalboeken schatrijk. Deze week presenteert ze haar nieuwste boek. “Het is ongelofelijk, maar waar: Sonja is al tijdens de voorverkoop door een magische grens van in totaal vier miljoen verkochte boeken heen gegaan.”

Volgens mij zijn er van de Bijbel nog niet eens zoveel verkocht, haha.

Lees het interview met Jan vandaag in De Telegraaf (via Blendle).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen