Jan de Hoop: ‘DWDD, waar blijft mijn geld?’

Ruim een week na het floppen van het DWDD-restaurant wacht Jan de Hoop nog steeds op het terugstorten van zijn geld. Dat onthult de nieuwslezer op Twitter. Mensen die hebben gedineerd of zouden komen dineren bij het mislukte restaurant moesten 80 euro per persoon afrekenen. Zij zouden allemaal hun geld terugkrijgen. “Enig idee wanneer het geld teruggestort wordt van het pop-up restaurant? Heb de VARA gebeld en men is daar in totale verwarring“, zegt De Hoop echter.

Enkele uren voordat DWDD de stekker uit zijn restaurant trok, meldde De Hoop op Twitter dat hij zijn reservering had geannuleerd vanwege de vernietigende recensies.

De relatie tussen de Matthijs van Nieuwkerk-show en De Hoop is ernstig bekoeld. De nieuwslezer vertelde vorige maand dat grappige fragmenten uit zijn RTL Ontbijtnieuws niet meer te zien zijn in De TV Draait Door sinds hij kritiek heeft geuit op het programma.

Van DWDD-baas Dieuwke Wynia is algemeen bekend dat ze haatdragend is en daar is ook De Hoop tegenaan gelopen. “Ik heb via Twitter een keer gereageerd op die pokkenherrie van die verschrikkelijke bandjes. Dat is me door de redactie niet in dank afgenomen.

Het DWDD-restaurant zou tweeënhalve week open zijn, maar stopte na twee avonden. Van chefkok Robert Kranenborg is sindsdien niets meer vernomen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen