Hysterische Euvgenia Parakhina in tienermoedershow

Foto: RTLEuvgenia Parakhina, die sinds haar deelname aan Dance Dance Dance bekend staat als hysterische vrouw, is komend seizoen één van de bekende vrouwen in BNN’s tienermoedershow. Dat heeft de omroep laten weten. Vier Handen Op Een Buik, dat op 5 januari terugkeert op tv, draait om tienermoeders die tijdens hun zwangerschap, bij de bevalling én daarna worden gevolgd door een bekende moeder. Parakhina is één van hen, maar ook de andere zeven namen zijn bekend.

De andere bekende moeders die meedoen zijn Tatum Dagelet, Renate Verbaan, Soundos El Ahmadi, Melisa Schaufeli, Sofie van den Enk, Patty Brard en Ellemieke Vermolen.

Parakhina deed eerder dit tv-seizoen mee aan de RTL 4-show Dance Dance Dance. Toen ze drie zevens kreeg van de jury, stormde ze woest de studio uit. “Jullie hebben van mij geprofiteerd en ik wil nu mijn geld. Ik ben weg.

Uiteindelijk haalde haar liefdespartner Jeroen Jorna, programmacoördinator bij RTL, haar weer terug de studio in.

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 5 januari iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen