‘Helaas voor Winston, maar Beau hóórt bij Boulevard’

Beau van Erven Dorens hoort bij RTL Boulevard, zoals Linda de Mol hoort bij Miljoenenjacht en Robert ten Brink bij All You Need Is Love. Dat schrijft tv-recensent Angela de Jong vandaag in het AD. De Jong is blij met de terugkeer van Van Erven Dorens bij de showrubriek. Volgens haar is het ‘helaas’ voor Winston Gerschtanowitz ‘en al die anderen die er afgelopen jaren dagelijks of als invaller stonden’, maar: “Beau, Albert en RTL Boulevard, die hóren gewoon bij elkaar.

De presentatie van Van Erven Dorens voelt zo natuurlijk, dat het bijna lijkt alsof hij niet weg is geweest, aldus De Jong. “Het vileine van Albert, het ironische van Beau – die combinatie werkt nog steeds, na al die jaren, constateerde ik tevreden.

De uitzending van maandag waarin Van Erven Dorens zijn comeback beleefde was één grote reclamespot, maar zelfs daar sloeg hij zich goed doorheen, vindt De Jong: “Zelfs van zo’n gesponsord nummer weet Beau nog iets leuks te maken.”

Zijn onmiskenbare kwaliteit is dat hij een drol weet om te vormen tot een gebakje. En zo hoort dat ook in een programma als RTL Boulevard.”

Het lijkt De Jong leuk om het oorspronkelijke RTL Boulevard-trio met naast Van Erven Dorens en Verlinde ook Peter van der Vorst weer achter de desk te zien zitten.

De column van Angela de Jong leest u vandaag in het AD (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen