RTL Boulevard was maandag één grote reclamespot

De Albert Verlinde-show RTL Boulevard was maandag één grote reclamespot. Het eerste kwartier van de uitzending was volledig ingeruimd voor sluikreclame. Het programma opende niet met het laatste shownieuws, maar met een filmpje hoe de studio in kerstsferen is gebracht door Rivièra Maison. Het logo van de winkel werd groot in beeld gebracht. “Rivièra Maison heeft de hele studio aangekleed. Dit is wat Rivièra Maison voor ons heeft aangepakt. Ik begin zin in Kerst te krijgen“, aldus Verlinde.

Maar daarna ging Verlinde pas echt los. Hij zette het door de Postcode Loterij gesponsorde RTL Kerstpakket op de desk en haalde álle producten er één voor één uit, begeleid door commentaar en naamsvermelding.

Verlinde trapte af met de Hero Appelsap. Daarna kwamen onder meer Tony’s-chocoladerepen, nootjes van Jack Klijn (“die maken zulke lekkere nootjes”) en het tijdschrift 100%NL voorbij. Aan het eind passeerde ook nog de erwtensoep van Unox de revue.

De showkenner vindt het terecht dat hij zo veel reclame maakte in de uitzending. “Ze doen dit allemaal gratis, vandaar dat ik ze allemaal noem”, zei hij.

Deze aflevering van RTL Boulevard was tevens de aflevering waarin Beau van Erven Dorens zijn comeback beleefde. Hij droeg een mooi blauw jasje met ruit, voor 329 euro te koop bij Suit Supply.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen