Gekleurde pieten in Ik Hou Van Holland: ‘Landverraad!’

Foto: RTLDe promo van de Sinterklaas-special van Ik Hou Van Holland zet kwaad bloed bij Nederland Mijn Vaderland, de omstreden Facebookpagina die strijdt voor het behoud van de Nederlandse cultuur. Dat is te zien op het sociale medium. Nederland Mijn Vaderland ergert zich aan de gekleurde pieten in de promo. “RTL 4, je programma Ik Hou Van Holland noemen en dan komen met gekleurde pieten? Wij kunnen dit niet anders dan kwalificeren als landverraad! Boycot!“, laat ze weten.

Mensen die het hiermee eens zijn worden opgeroepen om dit bericht van Nederland Mijn Vaderland te ‘liken’. Dat hebben inmiddels bijna 8000 mensen gedaan.

Zij reageren ook massaal. “Ik Hou Van Holland en geen zwarte piet… Dan hou je niet van Holland. Slappelingen zonder ruggengraat is een betere naam voor het programma”, zegt Dirk bijvoorbeeld.

Helmy is vooral teleurgesteld in presentatrice Linda de Mol. “Jammer, ik dacht dat Linda de Mol toch echt Nederlands was en een goede sterke mening heeft, helaas echt jammer dit kinderfeest is echt van ons en zij moet er toch ook hele goede herinneringen aan hebben?

Ook tv-kijkster Linda heeft het gehad. “Wij kijken altijd Ik hou van Holland!!! Komen er gekleurde pieten in, kijken wij niet weer!!!!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen