Ferry Doedens wil niet meer over verslaving praten

Foto: SBSFerry Doedens wil in de media niet meer over zijn cocaïneverslaving praten. Dat zegt de soapster in weekblad Party. Doedens weigert gesprekken die daarover gaan. “Omdat ik eigenlijk niet meer naar het verleden wil kijken. Ik wil me richten op de toekomst. Ik heb één keer mijn verhaal gedaan bij Peter van der Vorst en dat voelde heel erg goed. Dat was voor mij voldoende. Als mensen iets willen weten, moeten ze die uitzending maar terugkijken“, aldus de tv-bekendheid.

De acteur vindt niet dat hij zich vaker moet verantwoorden omdat hij een bekende Nederlander is. “Ik ben nu eenmaal bekend en dat betekent dat heel Nederland weet wat er gebeurd is, maar dat betekent niet dat ik erover moet blijven praten.

Als ik de vakkenvuller was geweest bij de supermarkt had niemand het geweten en dan had ik gewoon mijn leven weer kunnen oppakken zonder het er ooit over te hebben.

Het drugsgebruik van Doedens leidde tot zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden. Momenteel is hij de invaller van Tim Douwsma in de musical Grease.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen