Net5 bombardeert dinsdag tot ‘serieavond van de week’

Het is lang niet de enige serieavond van Net5, maar het moet wel – voor zo ver dat niet al het geval was – de belangrijkste serieavond van de zender worden: de dinsdagavond. “Dinsdagavond wordt de nieuwe serieavond bij Net5”, kopt het station in een persbericht. “In het nieuwe jaar wordt de dinsdagavond van Net5 getransformeerd tot de serieavond van de week met een gloednieuw seizoen van Grey’s Anatomy en de nieuwe Amerikaanse ziekenhuisserie Code Black.

De artsen uit Grey’s Anatomy staan voor een nieuwe start na de dood van Dr. Shepherd, beter bekend als McDreamy (Patrick Dempsey). “Gelukkig komt er een kersverse knappe arts het team versterken in seizoen twaalf, dat op 5 januari om 20.30 uur met een dubbele aflevering van start gaat.”

Code Black vult een week later, op 12 januari om 21.30 uur, de dinsdagavond aan en blijft in de ziekenhuissferen. “Deze spannende serie speelt zich af op de drukste Spoedeisende Hulp van Amerika waar ‘code black’, de code om aan te geven dat er te veel patiënten zijn voor de beschikbare middelen, maar liefst 300 keer per jaar voorkomt.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen