Evi Hanssen niet boos over Robinson-exit

Evi Hanssen is er niet boos over dat ze twee jaar geleden werd ingeruild als presentatrice van Expeditie Robinson. Dat vertelt de presentatrice in Mikro Gids. Hanssen heeft Robinson acht jaar lang gepresenteerd, maar Nicolette Kluijver nam vorig jaar haar plekje in. “Robinson was eerst een Vlaams-Nederlandse coproductie, maar Vlaanderen deed toen al een jaar niet meer mee en Nicolette kreeg een contract bij RTL 5. Ik snapte het allemaal wel“, zegt de Vlaamse presentatrice.

RTL 5 heeft het bovendien keurig afgehandeld, aldus Hanssen. “Het is mij persoonlijk verteld, vóórdat het in de pers kwam. In de showbizzwereld is het een unicum als het zo netjes wordt afgehandeld. Ik heb er dus helemaal geen vervelend gevoel aan overgehouden. Vooral niet omdat ik er een prachtig geschenk voor in de plaats kreeg: 3 op reis.”

Bij 3 Op Reis nam Hanssen juist de plek in van de naar RTL 5 vertrokken Kluijver. “Toen BNN me hiervoor vroeg, heb ik wel degelijk gezegd dat ik geen behoefte meer had aan lange verre reizen. Ik werk immers ook als presentatrice voor de Vlaamse televisie. Ik heb een volle agenda en ik kan niet zomaar drie weken weg.”

Bovendien wil ik zoveel mogelijk tijd met mijn kinderen kunnen doorbrengen, wat ik ook altijd weer moet kunnen afstemmen met mijn ex-man. Maar ik zei dat ik wel erg van Europa hou en van citytrips. Dat kwam BNN perfect uit. Ik doe de Europese reizen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen