Chantal en Gordon krijgen groot studioprogramma

Chantal Janzen en Gordon gaan geen realityprogramma, maar een studioprogramma met elkaar maken. Dat heeft de entertainer verklapt op 100% NL. De chemie tussen de twee RTL 4-sterren bleek vorige maand in haar programma Chantal Blijft Slapen volop aanwezig en daags na de uitzending deed zenderbaas Erland Galjaard hun een voorstel voor een nieuw programma. Daar vertelt Gordon nu iets meer over. “Ik ga inderdaad een programma met Chantal doen.

Hun nieuwe programma wordt niet net als Chantal Blijft Slapen op locatie gefilmd. “Het is niet dat wij als een soort Geer en Goor of Knabbel en Babbel op pad gaan. Het is meer een heel groot studioprogramma wat we samen gaan presenteren. Dat is heel erg leuk.”

Gordon verheugt zich er nu al op. “Ik vind Chantal geweldig. Ik vind haar een megatalent en een super leuke meid.”

De twee presenteerden in 2012 al samen het RTL 4-programma Beat The Best.

Lees ook: RTL 4 wil tv-show met Chantal Janzen en Gordon

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen