Caroline Tensen met De Stoutste Jongen van de Klas

Foto: RTLDe AvroTros bevestigt de komst van Caroline Tensen naar de omroep. Ze gaat naast Eén tegen 100 ook het programma De Stoutste Jongen van de Klas presenteren, een variant op de Jaap Jongbloed-show Het Mooiste Meisje van de Klas. Dat laat de omroep weten. Tensen is blij met haar terugkeer. “Het voelt letterlijk een beetje als thuiskomen. Ik kijk terug op mooie jaren, maar ben echt ontzettend blij dat ik meerdere programma’s mag gaan presenteren voor AvroTros.

Mediadirecteur Remco van Leen van AvroTros denkt daar net zo over. “Met Caroline halen we een vakvrouw binnen. Zij past binnen onze cultuur en binnen de ambities die wij hebben; een breed publiek bereiken met kwalitatief hoogstaande programma’s.”

Hij vervolgt: “Eén tegen 100 is een mooi voorbeeld hoe educatie en amusement samen kunnen gaan.

Eén tegen 100 is vanaf maart 2016 te zien bij AvroTros; De Stoutste Jongen volgt later in het voorjaar. “Naast deze twee titels presenteert Caroline de komende jaren ook nog te ontwikkelen programma’s.

Lees ook: Caroline Tensen verhuist naar AvroTros (vorige bericht)

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen