Arie Boomsma vindt Jan Kooijman prima opvolger

Geplaatst op di 29 dec 2015 om 12:00

Foto: NOSArie Boomsma vindt het erg leuk dat Jan Kooijman zijn opvolger wordt bij KRO-NCRV. Dat twittert de presentator, die in 2016 overstapt naar Net5. Boomsma was bij KRO-NCRV hét gezicht van maatschappelijk betrokken amusement. Dat genre komt nu in handen van Kooijman. “Mijn broer Jan Kooijman volgt mij op bij de KRO-NCRV. Daar ben ik heel blij mee. Een aanwinst voor de omroep, en een persoon, en vriend, die ik zelfs mijn eigen titels van de afgelopen jaren zou toevertrouwen.

De presentator lijkt een vervolg op zijn programma’s, maar dan met Kooijman als presentator, niet uit te sluiten. Daar kan hij mee leven. “Ik wens Jan en mijn oude collega’s mooie jaren samen!

Waar Kooijman kiest voor meer verdieping, kiest Boomsma juist voor meer amusement. Hij is vanaf februari te zien als presentator van Net5’s avonturenshow The Island.

Overigens was tot vandaag niet bekend dat Boomsma en Kooijman broers zijn. Mogelijk kan een nieuw seizoen van KRO-NCRV’s DNA Onbekend uitsluitsel bieden.

Lees ook:
Jan Kooijman maakt overstap van RTL naar KRO-NCRV (vandaag)
Dennis Weening vervangt Jan Kooijman in RTL 5-show (vandaag)
9 Reacties op “Arie Boomsma vindt Jan Kooijman prima opvolger”


 1. Hoogsteder

  Interesseert het ons echt wat boomsma er van vind? nee toch!

 2. Mea M'acadaemia

  Arie heeft ooit bij mij een vijf uur durende operatie ondergaan teneinde zijn ego te verwijderen maar ik moet bekennen dat deze exercitie niet geheel geslaagd is. Dat terwijl ik in mijn goed geoutilleerde garagebox in A’dam Osdorp toch menig BNer van allerlei kwalen heb verlost.

 3. Boris

  Zijn broer Jan Kooijman? Is dit al eerder bekend gemaakt? Lijkt me vrij belangrijke informatie als dit daadwerkelijk waar is. Vriendjespolitiek.

 4. Illuminati

  Ja Boris, de wereld zit eenmaal zo in elkaar!

 5. Televisiefreaks

  Boomsma en Kooijman zijn halfbroers?

 6. Bertje

  ‘Mijn broer’ moet je niet letterlijk nemen. Pffff, sommige lezers moet je ook echt alles uitleggen. En MC legt er nog zo’n dikke knipoog bovenop! Haha

 7. Boris

  Bedankt voor je wijze lessen Bertje! Ik ga hier rekening mee houden in het vervolg.

 8. Tom

  Oke dat laatste stukje is erg grappig, maar heel serieus komt MC met zo’n stukje niet over. Laat dat soort stukjes gewoon over aan de reageerders hier en blijven jullie je gewoon bij de feiten houden. Dank! :)

 9. Kaj

  Die laatste zin! Hahaha.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.