Dennis Weening vervangt Jan Kooijman in RTL 5-show

Dennis Weening vervangt Jan Kooijman als presentator van de RTL 5-show Battle on the Dancefloor, die op 20 januari van start gaat. Dat heeft de tv-zender laten weten. Door de plotselinge overstap van Kooijman naar KRO-NCRV, moest RTL 5 haastig op zoek naar een vervanger. “Met zijn ervaring in de wereld van dansprogramma’s op televisie is Dennis bij uitstek geschikt als presentator voor het grote dansprogramma Battle On The Dancefloor“, aldus een zegsvrouw van RTL.

De zegsvrouw bedankt Kooijman ‘voor alle programma’s waar hij de afgelopen jaren met zoveel passie en energie aan heeft meegewerkt’. “We willen hem namens RTL heel veel succes wensen met zijn verdere carrière bij KRO-NCRV.

Battle On The Dancefloor is de opvolger van So You Think You Can Dance, dat eveneens werd gepresenteerd door Weening. “Het programma brengt dans vanaf woensdag 20 januari terug bij RTL 5 en spectaculairder dan ooit.

Onder leiding van Weening nemen getalenteerde dance crews het tegen elkaar op in een afvalrace in Studio 24 te Hilversum.

De jury, bestaande uit Timor Steffens, Dan Karaty en Pip Pellens kiest uiteindelijk dé dance crew van dit moment.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen