Goedele Liekens in Vlaamse 5 Jaar Later

Foto: Falco HassinkDe Jeroen Pauw-show 5 Jaar Later krijgt een Vlaamse versie. De show, daar Over 5 Jaar geheten, begint in januari met Goedele Liekens als één van de gasten. Dat heeft de Vlaamse omroep Eén laten weten. Het Journaal-presentator Wim De Velder heeft zeven BV’ers vijf jaar geleden uitgebreid geïnterviewd en hen beloofd de fragmenten vijf jaar lang in een kluis te bewaren. Vijf jaar later bespreekt hij de fragmenten van toen met zijn gasten, waarna alle gasten samen met elkaar gaan eten.

De Velder houdt de ‘vijf jaar later’-gesprekken met de BV’ers afzonderlijk én het diner met de BV’ers gezamenlijk op een kasteeldomein op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de wereld en de waan van de dag.

Het gezamenlijke diner is een element wat de Nederlandse versie niet kent. Volgens de Vlaamse omroep Eén is dit diner bedoeld om de gasten naar elkaars uitspraken te laten kijken.

De zeven BV’ers die meedoen zijn Goedele Liekens, Alexander De Croo, Rudi Vranckx, Wouter Vandenhaute, Marleen Temmerman, Jef Vermassen en André Léonard.

Over 5 Jaar loopt drie woensdagen lang op Eén: op 6, 13 en 20 januari.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen