Telegraaf leeft mee met Sabia: ‘Tv-avontuur van 4 uur’

Geplaatst op ma 30 nov 2015 om 10:29

Foto: Nick van OrmondtNiet SBS 6, niet host Kim-Lian van der Meij, niet opperhoofd der mentalisten Uri Geller, niet producent Stepping Stone, maar jurylid Sabia Engizek is door De Telegraaf gebombardeerd als het grote slachtoffer van het floppen van Mindmasters Live. Dat de vrijdagshow na slechts twee weken van de buis is gehaald, is volgens De Telegraaf een klap voor de ex-voetbalvrouw. Ze zou ontgoocheld zijn. “Tv-avontuur Sabia duurde amper vier uur”, kopt Evert Santegoeds vandaag.

Santegoeds meldt op zijn pagina Privé dat Engizek véél meer had verwacht van haar SBS 6-avontuur. “Als het programma een succes zou worden, en daar rekende SBS 6 wel op, zou dit wellicht haar doorbraak in televisieland kunnen worden.

Vlak nadat de kijkcijfers van aflevering twee bekend werden nam SBS 6 het besluit: Mindmasters gaat er van af. “In een keer verdwenen, die grootse tv-carrière“, aldus De Telegraaf over Engizek.

Geen studio’s en opnamedagen meer voor Sabia. Bij elkaar opgeteld duurde haar televisie-avontuur nog geen vier uur.”

In de Duitse media heeft Engizek inmiddels gereageerd op de tv-flop. “Ik heb het nieuws de volgende ochtend gehoord, gelukkig pas na het ontbijt. Natuurlijk is het jammer, want ik heb het erg naar mijn zin gehad.

Lees het Telegraaf-artikel over het floppen van Mindmasters via Blendle.
15 Reacties op “Telegraaf leeft mee met Sabia: ‘Tv-avontuur van 4 uur’”


 1. Piet

  Ook ik ben een beetje ontgoocheld.

 2. Zwarte Piet.

  Dat had je toch van tevoren kunnen weten, zo iemand als zij hoort niet op de tv.

 3. otto rosbergen

  Silvie en dit type eigenlijk al die voetbalvrouwen, het zijn toch gewoon ordinaire hoertjes, en krijgen ook gratis publiciteit.

 4. Chris

  Wat is de telegraaf toch een zielige krant.

 5. Rafael van de V

  Weer gedumpt…., net goed haha…

 6. Roemer

  Ongelooflijk dat Evert Santegoeds blijft wegkomen met zijn rancuneuze berichtgeving over iedereen die hem niet zint, bij De Telegraaf/Privé als Shownieuws. Walgelijk.

 7. Al mijn reactie's worden vastgehouden voor moderatie..

  Kunnen we dan nu stoppen over dat mens met die paardenbek?

 8. Kees

  @Roemer: Evert Santegoeds is enorm rancuneus, als hij iemand niet mag of haat zal hij hem of haar najagen tot het bittere einde.
  SBS durft Evert Santegoeds niet te ontslaan omdat hij echt teveel geheimen weet en de zender is bang voor de ventuele gevolgen van een ontslag.

  Iedereen haat Albert Verlinde zo maar ik kan je verzekeren dat Evert Santegoeds vele malen erger is.

 9. variabel

  Zo, eindelijk rust.

 10. Pake, Ljouwert

  Engizek is een talentloze golddigger. Santegoeds is een griezel. Overigens is de show wel terecht gestopt. Zelfs voor SBS was dit rotzooi.

 11. Martijn

  Karma!

 12. Anoniem

  Was ze geld aan het sparen voor een beugel misschien.??.

 13. Mark

  Duurde geen 4 uur maar 2 x 2,5 uur, dus 5 uur. ;)

 14. Anoniem

  Das nog 5 uur te lang.

 15. Mark

  Gelukkig pas na het ontbijt??? Want? Wat als je het darvoor hoorde dan? Ging je dan niet meer vreten? Sprong je dan van het dak???? Wat een gelul.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.