Telegraaf leeft mee met Sabia: ‘Tv-avontuur van 4 uur’

Foto: Nick van OrmondtNiet SBS 6, niet host Kim-Lian van der Meij, niet opperhoofd der mentalisten Uri Geller, niet producent Stepping Stone, maar jurylid Sabia Engizek is door De Telegraaf gebombardeerd als het grote slachtoffer van het floppen van Mindmasters Live. Dat de vrijdagshow na slechts twee weken van de buis is gehaald, is volgens De Telegraaf een klap voor de ex-voetbalvrouw. Ze zou ontgoocheld zijn. “Tv-avontuur Sabia duurde amper vier uur”, kopt Evert Santegoeds vandaag.

Santegoeds meldt op zijn pagina Privé dat Engizek véél meer had verwacht van haar SBS 6-avontuur. “Als het programma een succes zou worden, en daar rekende SBS 6 wel op, zou dit wellicht haar doorbraak in televisieland kunnen worden.

Vlak nadat de kijkcijfers van aflevering twee bekend werden nam SBS 6 het besluit: Mindmasters gaat er van af. “In een keer verdwenen, die grootse tv-carrière“, aldus De Telegraaf over Engizek.

Geen studio’s en opnamedagen meer voor Sabia. Bij elkaar opgeteld duurde haar televisie-avontuur nog geen vier uur.”

In de Duitse media heeft Engizek inmiddels gereageerd op de tv-flop. “Ik heb het nieuws de volgende ochtend gehoord, gelukkig pas na het ontbijt. Natuurlijk is het jammer, want ik heb het erg naar mijn zin gehad.

Lees het Telegraaf-artikel over het floppen van Mindmasters via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen