Kim-Lian van der Meij staat achter beslissing SBS 6

Kim-Lian van der Meij staat achter de beslissing van SBS 6 om te stoppen met haar grote vrijdagavondshow Mindmasters Live. Dat heeft ze laten weten in haar talkshow Thuis Op Zondag. Mindmasters werd niet alleen slecht bekeken, maar ook slecht gewaardeerd. “Het is heel erg. Het is echt vreselijk jammer dat het programma stopt. Ik hoorde dat zaterdagochtend van de baas van SBS 6. Ik vind het met name heel erg voor de makers van het programma“, zegt ze.

De producent van het programma was Stepping Stone Producties. “Die zijn met een team van heel veel mensen al maanden bezig met de voorbereidingen van dit programma. Net als de zestien mentalisten, die stuk voor stuk allemaal heel leuke en bijzondere mannen zijn en ontzettend hun best hebben gedaan.”

Het heeft niet mogen baten. “Ondanks dat iedereen hun best heeft gedaan is het programma geen succes. Daarom sta ik ook echt achter de beslissing van SBS, want als mensen het niet leuk vinden en er niet enthousiast over zijn, dan moet je het ze ook niet door de strot duwen.”

Het is een wijs besluit. Zo zie je maar weer dat de kijker het laatste woord heeft.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen