Kim-Lian van der Meij staat achter beslissing SBS 6

Geplaatst op ma 30 nov 2015 om 9:58

Kim-Lian van der Meij staat achter de beslissing van SBS 6 om te stoppen met haar grote vrijdagavondshow Mindmasters Live. Dat heeft ze laten weten in haar talkshow Thuis Op Zondag. Mindmasters werd niet alleen slecht bekeken, maar ook slecht gewaardeerd. “Het is heel erg. Het is echt vreselijk jammer dat het programma stopt. Ik hoorde dat zaterdagochtend van de baas van SBS 6. Ik vind het met name heel erg voor de makers van het programma“, zegt ze.

De producent van het programma was Stepping Stone Producties. “Die zijn met een team van heel veel mensen al maanden bezig met de voorbereidingen van dit programma. Net als de zestien mentalisten, die stuk voor stuk allemaal heel leuke en bijzondere mannen zijn en ontzettend hun best hebben gedaan.”

Het heeft niet mogen baten. “Ondanks dat iedereen hun best heeft gedaan is het programma geen succes. Daarom sta ik ook echt achter de beslissing van SBS, want als mensen het niet leuk vinden en er niet enthousiast over zijn, dan moet je het ze ook niet door de strot duwen.”

Het is een wijs besluit. Zo zie je maar weer dat de kijker het laatste woord heeft.”
9 Reacties op “Kim-Lian van der Meij staat achter beslissing SBS 6”


 1. Frans

  vele maanden werk, zag ik er niet aan af, het leken wel kleuterschool goochelaars. Hopelijk krijgen ze bij SBS in de gaten dat het volk patty en patricia niet meer ziet zitten, waarom niet inzetten op jongeren met wat spontaniteit, dat nep interessant doen van die bn.ers daar trapt niemand meer in.

 2. Martijnjdd

  Zei Dirk nog iets over het stoppen van Divorce? Dit presentatieduo heeft een roerig weekje achter de rug met alle publiciteit over hun programma’s.

 3. Al mijn reactie's worden vastgehouden voor moderatie..

  P.R.de Vries zat erbij als een vlag op een str0ntschuit.

 4. a.m.

  Ondanks dat iedereen ZIJN best heeft gedaan!

 5. Bert

  Heel opmerkelijk dat een producent met heel veel mensen al maanden aan iets werkt en er niemand is die eerlijk durft te zeggen dat de kwaliteit beneden peil is. Ze bleven maar voorbereidingen treffen zonder naar het uiteindelijke resultaat te kijken.
  P.S. Kim Liaan is ook slecht bij het programma Thuis op Zondag (samen met Dirk Zieligberg).

 6. pascal

  zit hem alleen al in het feit dat je een goochelaar een mentalist noemt

  van goochelaar naar illusionist naar mentalist maar het is allemaal hetzelfde

 7. Rogier, Amsterdam

  Ja, zij denkt ook, gezien de omstandigheden, kan ik maar beter achter de beslissing van de zenderdirectie staan.

 8. RW

  Maanden werk was er echt niet aan te zien , erg slecht en theatraal. Schreeuwerig enthousiast

 9. John M.

  Kim Lian en die Dirk passen totaal niet in zo’n programma. Beiden zijn super slecht.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.