Pepijn Crone wordt invalpresentator RTL Nieuws

RTL Nieuws-verslaggever Pepijn Crone (34) neemt vanaf nu ook plaats achter de presentatiedesk in de studio. Hij wordt vaste invalpresentator bij het nieuwsprogramma. Dat heeft RTL laten weten. Crone volgt Antoin Peeters op, die inmiddels een van de vaste gezichten van het Half Acht Nieuws is. “Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben als vaste invaller. Een mooie toevoeging op mijn werk als verslaggever en ik heb er veel zin in”, laat Crone weten in een persbericht.

Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws, vindt Crone een goede keuze. “Pepijn is een uitstekende journalist en ervaren nieuwspresentator, gezien zijn vorige baan bij het Jeugdjournaal. De ideale invalpresentator hadden we dus al zelf in huis. Het is fijn om iemand uit eigen gelederen deze kans te kunnen bieden.”

Crone startte zijn journalistieke carrière in 2005 als redacteur op de binnenlandredactie van het NOS Journaal en het VARA-programma ‘De leugen regeert’. Daarna was hij presentator en verslaggever bij het NOS Jeugdjournaal.

Crone debuteert zaterdag bij het Half Acht Nieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen