‘Marco Borsato niet uit The Voice vanwege Anouk’

Het vertrek van Marco Borsato uit The Voice of Holland heeft niets te maken met de komst van Anouk. Dat heeft showkenner Albert Verlinde laten weten op RTL 4. Borsato neemt het besluit om na vijf seizoenen te stoppen in het seizoen waarin Anouk voor het eerst haar opwachting maakte. “Er waren geruchten dat het vertrek ook te maken zou hebben met het feit dat Anouk en Marco niet door één deur kunnen. Dat heb ik even gecheckt bij Erland Galjaard, die daar altijd heel eerlijk in is.” 

Erland Galjaard is de programmabaas van RTL. “Hij zei: ‘Iedereen was in het begin bang voor Anouk, omdat niemand wist wat ze konden verwachten, maar het gaat hartstikke goed. En iedereen die Marco kent, weet eigenlijk dat hij nóóit ruzie met mensen heeft.’ Dus dat is ook absolute onzin. Het heeft er niets mee te maken.”

Verlinde heeft onder kijkers van RTL Boulevard laten peilen wie een geschikte opvolger van Borsato zou zijn. “We hebben een aantal namen opgegeven in een poll: Jan Smit, Dinand Woesthoff, Pascal Jakobsen, Guus Meeuwis en Alain Clark.

Dan zie je toch dat Guus Meeuwis er met kop en schouders bovenuit steekt: 37 procent. De tweede is Jan Smit met 20 procent. Maar bijna 40 procent voor Guus Meeuwis zegt wel wat.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen