RTL 4 blij met kijkcijfers Chantal Blijft Slapen

Geplaatst op vr 13 nov 2015 om 13:01

RTL 4 is er trots op dat Chantal Blijft Slapen donderdagavond het recordaantal van 1,8 miljoen kijkers trok. Dat laat de tv-zender blijken in een persbericht. Heel af en toe stuurt RTL 4 een persbericht over kijkcijfers van een bepaald programma en ook Chantal Janzen valt de eer te beurt. “Beste score ooit voor Chantal Blijft Slapen“, kopt de zender. “In de ‘core’ doelgroep van RTL 4, boodschappers 20-49 jaar, behaalde het programma een hoog marktaandeel van 28 procent“, aldus de zender.

De zender is ook tevreden met de kijkcijfers van Diagnose Gezocht van Wendy van Dijk, dat direct aansluitend 1,4 miljoen kijkers trok. “Goed voor 25,5 procent zenderaandeel.

Dankzij deze twee goed scorende programma’s was RTL gisteravond de meest bekeken tv-zender van het land.”

De score van Chantal Blijft Slapen is uitzonderlijk. Het gebeurt niet vaak dat RTL 4 doordeweeks op prime time zo veel kijkers trekt.
9 Reacties op “RTL 4 blij met kijkcijfers Chantal Blijft Slapen”


 1. Marcel

  Was ook weer een briljante aflevering, en dat komt door Chantal want in basis is het format erg simpel natuurlijk. Chantal maakt dit programma op haar geheel eigen wijze en ontwapende humor. Denk dat dit de kracht is.

 2. Merel

  Gordon was briljant grappig gisteren! Die twee moeten samen verder…..

 3. Televisiefreaks

  Niet alleen dankzij deze twee prime time programma’s, maar ook dankzij de goed bekeken vooravond met Boulevard, Nieuws en GTST is RTL 4 de best bekeken zender van de avond. Dat vergeet de woordvoerder even te vermelden.

 4. W

  De uitzending van gisteren, slapen bij Timor Steffens, wat echt heel grappig om te zien. Eindelijk bedenkt Chantal zelf wat je zegt en vraagt, zonder zich door anderen te laten influisteren. Gisteren was Chantal eindelijk zichzelf, en hoe! :)
  We hadden hier in een deuk gelegen over de opmerking dat ze, ”Madonna niet boos wilde maken en dat ze geen ruzie met Madonna wilde als ze bij Timor in bed bleef slapen”. En de manier waarop ze dat steeds bleef zeggen was echt grappig. Chapeau!

 5. M

  Gordon was echt hilarisch!

 6. Pake

  Chantal draagt het programma en doet dat geweldig. De meeste gasten boeien me minder.

 7. Marcel

  Zelf bij minder boeiende gasten waar Chantal blijft slapen weet ze nog boeiend te maken, echt een kracht van haar.

 8. Vinc

  Chantal blijft ook regelmatig bij Erland slapen, maar dan is er geen camera bij.

 9. spendy

  Ik vind GORDON.. super gezelige….heel grappig..en TIMO..jongen.. kom op .. jongen jij verdient genoeg geld dus zoek maar en groote huis met 2kamers en groote bed….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.