‘Internationale sterren willen in SBS-show Mindmasters’

Foto: Lilian van RooijInternationale sterren staan in de rij om zitting te nemen in de jury van het SBS 6-programma Mindmasters Live, dat deze avond van start gaat. Dat heeft Koos van Plateringen, expert in Shownieuws, laten weten. De mentalisten in Mindmasters Live worden beoordeeld door een panel van tien BN’ers. De laatste naam van die ‘Raad van 10’ werd gisteren bekendgemaakt, Patty Brard, maar er komen ook nog eens gastjuryleden langs. “Eén van hen is Lilly Becker, de vrouw van Boris Becker.”

Erg bijzonder, vindt Van Plateringen. “Het is een internationale jury aan het worden, want ik heb begrepen dat veel internationale sterren graag een keer in die Raad van 10 willen zitten.

We hadden natuurlijk al de komst van Sabia naar Nederland, wat veel commotie heeft veroorzaakt, en nu is er nog iemand die eenmalig of meerdere malen als gast optreedt in de Raad van 10: Lilly Becker, de vrouw van Boris Becker.

Het strikken van Lilly Becker is topnieuws voor de show, vindt Van Plateringen. “Dat is natuurlijk hartstikke leuk en bijzonder. Er is een grote kans dat Boris ook een keertje meekomt naar de studio en plaatsneemt in de Raad van 10, die toch wel een beetje internationale allure begint te krijgen.

Mindmasters Live, een mentalistenstrijd tussen Walter Rolfo en Uri Geller, begint vanavond om 20.30 uur op SBS 6 en wordt ingeleid door een speciale aflevering van Shownieuws.

Kim-Lian van der Meij is de presentatrice van de vrijdagavondshow, die het opneemt tegen kijkcijferkanon The Voice of Holland op RTL 4.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen