Arie Boomsma baalt dat Humberto overstap verklapte

Foto: Lilian van RooijArie Boomsma baalt er een beetje van dat Humberto Tan het nieuws over zijn overstap naar Net5 vroegtijdig heeft verklapt. Dat heeft hij gezegd op Radio 2. Eigenlijk wilde Boomsma het nieuws pas bij de SBS-presentatie op donderdagavond verklappen. “Het was niet de bedoeling dat het woensdagavond naar buiten zou komen. Ik zou donderdag juist alle gesprekken doen over Hagelslag met Halal en dan komt het natuurlijk niet zo heel goed uit dat iedereen over Net5 begint. Iedereen.”

Tan zette Boomsma voor het blok. “Hij zei eerst: ‘Ik moet je nog ergens mee feliciteren.’ Ik dacht: hij bedoelt dat ik vader word. Je kunt dan zeggen dat je er geen uitspraken over doet, maar dat voel je dan ook wel aankomen.”

Ontkennen wilde hij niet. “Dat vind ik sowieso altijd lastig. Ik dacht: als ik er tóch over praat, dan zeg ik maar gelijk dat ik nu nog met KRO-programma’s bezig ben en in 2016 met Net5 aan de slag ga.”

SBS wilde de overstap van Boomsma onthullen op zijn presentatie. De overstap van Nick & Simon bleef wél geheim tot die presentatie.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen