Arie Boomsma baalt dat Humberto overstap verklapte

Geplaatst op Fri 20 Nov 2015 om 14:34

Foto: Lilian van RooijArie Boomsma baalt er een beetje van dat Humberto Tan het nieuws over zijn overstap naar Net5 vroegtijdig heeft verklapt. Dat heeft hij gezegd op Radio 2. Eigenlijk wilde Boomsma het nieuws pas bij de SBS-presentatie op donderdagavond verklappen. “Het was niet de bedoeling dat het woensdagavond naar buiten zou komen. Ik zou donderdag juist alle gesprekken doen over Hagelslag met Halal en dan komt het natuurlijk niet zo heel goed uit dat iedereen over Net5 begint. Iedereen.”

Tan zette Boomsma voor het blok. “Hij zei eerst: ‘Ik moet je nog ergens mee feliciteren.’ Ik dacht: hij bedoelt dat ik vader word. Je kunt dan zeggen dat je er geen uitspraken over doet, maar dat voel je dan ook wel aankomen.”

Ontkennen wilde hij niet. “Dat vind ik sowieso altijd lastig. Ik dacht: als ik er tóch over praat, dan zeg ik maar gelijk dat ik nu nog met KRO-programma’s bezig ben en in 2016 met Net5 aan de slag ga.”

SBS wilde de overstap van Boomsma onthullen op zijn presentatie. De overstap van Nick & Simon bleef wél geheim tot die presentatie.
11 Reacties op “Arie Boomsma baalt dat Humberto overstap verklapte”


 1. Ko.en

  sLinks

 2. Bart V.

  Gelukkig is er geen belangrijker nieuws in de wereld.

 3. Anonymous

  Hij was te laf om naar zijn opmerking over wilders re vragen.

 4. Pake

  Heeft onze Arie de illusie dat het belangrijk is?

 5. echtwaar

  Hoe dan ook, bye bye.

 6. Ro&Flo

  Arie vinden wij zo leuke man, alleen al die naam Arie zo lekker simpel en Hollands. Ro is helemaal gek op hem, moet zeggen begrijp het wel. fijn avond en de groeten van Ro en flo.

 7. rakker

  waarom elke nonsens opmerking van Boomsma in de MC?

  Als kerel krijg ik huiduitslag als ik deze man zie en hoor.
  Wat een minkukel!
  Zal nooit naar een programma van hem kijken.

 8. Ro&Flo

  Nou nou, ro krijgt ook uitslag alleen een andere uitslag, hahaha

 9. Yoshi

  Hij zal wel hebbeb gedacht… “Jezus hé ” 😂

 10. Anne

  Ik bewonder zijn moed. Hij staat tenminste voor waarde en normen die ik onderschrijf.

 11. hemeltje

  arie boomsma is dat niet de zoon van andries knevel?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.