Marco Borsato blij met Knockouts-ronde The Voice

Geplaatst op Fri 20 Nov 2015 om 15:29

Foto: Lilian van RooijMarco Borsato is blij dat producent Talpa de nieuwe ronde The Knockouts introduceert in The Voice of Holland. Dat heeft hij laten weten in RTL Late Night. Het tweedelige The Knockouts begint vanavond en brengt het aantal kandidaten voor de liveshows terug tot twaalf. “Wij gingen in de vorige seizoenen met 32 mensen naar de liveshows. Dat was voor het publiek heel lastig, want je had steeds heel erg veel kandidaten snel achter elkaar“, laat de vertrekkend coach weten.

Maar ook voor de coaches is het goed dat het aantal kandidaten voor de liveshows is teruggebracht, aldus Borsato. “Je kon heel moeilijk een band opbouwen met hen, plús dat wij als coaches heel erg onze energie moesten verdelen over al die mensen.”

Het is voor het eerst dat de coaches met ongelijke teams aan de start van de liveshows staan. Aangezien niet alle teams even groot zijn en The Knockouts niet voorschrijft dat er drie kandidaten overblijven per team, maar drie kandidaten afvallen per team, ontstaat er een ongelijke strijd.

Anouk gaat straks van vijf naar twee kandidaten, Ali B van zeven naar vier kandidaten en Marco Borsato en Sanne Hans van zes naar drie kandidaten.

The Voice of Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4.
3 Reacties op “Marco Borsato blij met Knockouts-ronde The Voice”


  1. Alix

    Ik ook. Dan is The Voice namelijk binnenkort afgelopen.

  2. Vinn

    Ik vraag mij af hoeveel er per liveshow afvallen… En of dit nu eindelijk dan willekeurig is en niet perse 1 van elk team

  3. marco

    @Vinn: Viel Anouk maar af. Dikke prop.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.