Hanneke Groenteman: ‘Marc-Marie ideale tafelheer’

Hanneke Groenteman vindt dat Marc-Marie Huijbregts de ideale tafelheer is in De Wereld Draait Door. Dat vertelt de presentatrice in VARAgids. Groenteman is sinds kort te zien als tafeldame in de VARA-talkshow, maar dat is volgens haar geen eenvoudige klus. “Je moet precies in dat pulletje passen. Niet te veel en niet te weinig doen. Niet iedereen is een Marc-Marie, wat mij betreft de ideale tafelheer. Het luistert nauw“, aldus de voormalig Sterren op het Doek-presentatrice.

Ze werd gevraagd voor het tafeldameschap tijdens haar afscheidsinterview in DWDD. “Ik was totaal verrast! Maar ik kan moeilijk opspringen, toch? Bovendien: Matthijs kan dat wel vragen, maar ik moet het eerst nog zien.

Groenteman herkent zichzelf in DWDD-host Matthijs van Nieuwkerk. “Ik werd de Tineke de Nooij van de VPRO genoemd. Ik ben niet goed in discussiëren, niet goed in analyseren. Ik ben eigenlijk vooral goed in sfeer maken en in mensen laten bloeien. Daarin lijkt het programma een beetje op DWDD, Matthijs doet dat ook.

Hij laat mensen bloeien: hangt de versiering op, steekt de veertjes in, maakt het bed op. En als het goed is zegt de sidekick dan: maar dat is toch flauwekul!

Lees het hele interview met Groenteman in VARAgids (via Blendle).

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen