Meer kijkers voor talkshow Jandino Asporaat

Foto: SBSDe nieuwe talkshow Dino van Jandino Asporaat valt in de smaak bij de kijkers van RTL 5. De tweede aflevering trok donderdagavond veel meer bekijks dan de première van vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het programma van Asporaat groeit van 440.000 kijkers en bijna 8 procent marktaandeel naar 567.000 kijkers en bijna 10 procent marktaandeel. Daarmee scoort hij overigens nog steeds niet genoeg kijkers voor een plek in de dagelijkse kijkcijfer top 25.

Asporaat heeft het beste tijdslot van RTL 5 gekregen: direct na Expeditie Robinson, het meest bekeken programma van de zender. Dit keer keken er 1,1 miljoen mensen naar de realityshow, goed voor 17 procent marktaandeel.

Het programma van Asporaat is de opvolger van de dramaserie Bluf, die tot twee weken geleden na Expeditie Robinson werd uitgezonden. Die serie sloot af met iets onder de 400.000 kijkers.

Dino is Asporaats eerste talkshow voor RTL 5. Tot nu toe maakte de cabaretier alleen personalityshows voor de NTR op NPO 3. Tot eind oktober was hij daar te zien met Bij Dino In De Straat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen