Boer Geert wijt floppen Mindmasters aan The Voice

Geplaatst op ma 30 nov 2015 om 18:00

Foto: NCRVBoer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops denkt dat het floppen van de SBS 6-show Mindmasters Live te wijten is aan een onhandige programmering. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. Krops, die jurylid was in de show, begrijpt niet waarom SBS 6 de show tegenover RTL 4’s The Voice of Holland uitzond. “Iedereen zegt ‘The Voice, The Voice. Het is het verkeerde tijdstip. Ik denk: waarom doen ze dat dan ook? De mensen kijken naar The Voice en niet hiernaar. Dat is een fout geweest, denk ik.

Volgens Uri Geller heeft het floppen te maken met de terroristische aanslagen in Parijs, maar daar denkt Krops anders over. “Nee, dat vind ik niet. De tribune zat bomvol en er waren mensen genoeg. De kijkcijfers liggen niet aan Parijs, denk ik dan.

Krops vindt het jammer dat Mindmasters al na twee afleveringen niet meer bestaat. “Ja, jammer. Dat vind ik wel. Ik hoorde het zaterdagmorgen rond een uur of negen, half tien. Toen belden de programmamakers me. Ze wilden dat we het eerder wisten dan dat het in de media kwam.”

Ik vond het wel een goed programma. Ik denk ook dat de spanning meer aan het eind zou komen, want in het begin vallen toch de mensen af die niet goed genoeg zijn.”

Ik vond het wel bijzonder die dingen die ik zag. Er zaten dingen bij waarvan ik dacht: wow, dat is mogelijk.”

Of Krops nog betaald krijgt voor de afleveringen die uiteindelijk niet gemaakt worden, weet hij niet. “Dat doet het meisje van de boekhouding allemaal.”
22 Reacties op “Boer Geert wijt floppen Mindmasters aan The Voice”


 1. Pino

  geile geert

 2. Spinner@Ritzer

  De tribune zat bomvol is wel een terroristische opmerking van boer Geert..
  Ik denk dat het aan het weer ligt…
  Of dat het vroeg donker is…
  Of het einde van de maand…

 3. hihi

  NEE JOH! Ligt aan Parijs, vraag maar aan Uri(ne) Ge(i)ler!

 4. Willem

  Geert heeft gelijk! SBS blijft maar wedden op dat weekend. Stop ermee!

 5. Anoniem

  Geert AUB ga gewoon lekker aardbeitjes verkopen of desnoods met Hetty der puntjes spelen.

 6. Edwin

  Ja hij heeft gelijk. Ok, het programma zelf zat ook niet goed in elkaar, maar wie programmeert nu een show die zich moet bewijzen tegenover een kijkcijferkanon waar niemand afscheid van lijkt te willen nemen? Ik vod trouwens dat Farmer Geert wel grappig.

 7. Jan Modaal

  Al hadden ze het tegenover een kerkdienst geprogrammeerd.

 8. Hermano

  Boer Geert weet dit soort dingen.

 9. Jan Modaal

  Mijnheer Hermano er is er maar ééntje die gelijk heeft, en die heet Jan Modaal. Dat u het effe weet.

 10. m

  Gek mannetje die boer Geert maar hierover heeft hij wel een beetje gelijk.
  Het programma was beter geweest voor Zaterdag 20:00u – 21:30.
  Korter en mindere concurrentie (ook al blijft IHVH pittig)

 11. Kleinewasjesgrotewasjes

  Ik wijt floppen Mindmasters aan SBS.

 12. Walter

  sabia geert patty dat zijn echte kijkcijferzekerheden (zeker dat er geen hond naar kijkt) ….. daar ligt het aan !

 13. tim20

  Nee hoor!!!!!!!! Dit programma idee id gewoon voorbijgestreefd!!!!!! Stop toch met die domme excuses. Het lag niet aan the voice of de terroristen in Parijs. Het was gewoon een slecht idee!!!!

 14. Anoniem

  De kijker haat SBS 6. Dat is het gewoon. De simpele zielen kijken nog naar Hart van Nederland. Dokter Tinus en die andere serie zijn de uitzondering op de regel en de voetballiefhebber ergert zich kapot aan de reclames tijdens de samenvattingen.

 15. Anoniem

  @Walter: Gewoon dom argument, de slecht geproduceerde show had gewoon geen goede mentalisten met een heel saaie act, that’s it. Vond Patty overigens 1 van de betere jurlyleden, daat bleef je tenminste nog een beetje bij wakker.

 16. RW

  Ach ja hoor altijd anderen die de schuld zijn bah wat zielig

 17. Edwin

  Heel Nederland is in de ban!!!!!!!!!

 18. Bakje

  Misschien hadden ze er ”van die keine mini-augurkjes bij moeten serveren, of wat toastjes met gerookte zalm.”

 19. RW

  Dat roept SBS al jaren bij grote studio programma’s, heel Nederland is in de ban, een sensationeel programma, het beste van dit en uniek hier en daar. Schreeuwerig en paniekerig, ze willen o zo graag groot zijn nog groter dan de NPO of RTL.
  SBS is eigenlijk totaal overbodig, voegt niets toe. Ze zijn te naïef bezig zonder eigen identiteit, al jaren dobberen ze eenzaam over de Noordzee zonder beleid, visie en kennis. Als dat zo doorgaat voorspel ik dat ze binnen een jaar of weg zijn op tv of worden overgenomen, deze ellende houd niemand zo lang vol. De kijkcijfers zijn dramatisch slecht, wie trekt de stekker uit SOS6

 20. Bart Wijnen

  Volgens mij vonden de mensen die wel naar Mindmasters keken het programma niks. Dan kun je het programmeren op elk goed gekozen tijdstip, maar dan wordt het nooit een succes.
  Ook volgens de wijze heren bij SBS lag het floppen aan de inhoud van het programma.

 21. Walter

  @Anonymous Dat jij Patty serieus neemt zegt genoeg …..

 22. Sanders

  Altijd kijken naar een ander. Het hele format en vooral de ‘jury’ stond mij gewoon niet aan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.