Boer Geert wijt floppen Mindmasters aan The Voice

Foto: NCRVBoer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops denkt dat het floppen van de SBS 6-show Mindmasters Live te wijten is aan een onhandige programmering. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. Krops, die jurylid was in de show, begrijpt niet waarom SBS 6 de show tegenover RTL 4’s The Voice of Holland uitzond. “Iedereen zegt ‘The Voice, The Voice. Het is het verkeerde tijdstip. Ik denk: waarom doen ze dat dan ook? De mensen kijken naar The Voice en niet hiernaar. Dat is een fout geweest, denk ik.

Volgens Uri Geller heeft het floppen te maken met de terroristische aanslagen in Parijs, maar daar denkt Krops anders over. “Nee, dat vind ik niet. De tribune zat bomvol en er waren mensen genoeg. De kijkcijfers liggen niet aan Parijs, denk ik dan.

Krops vindt het jammer dat Mindmasters al na twee afleveringen niet meer bestaat. “Ja, jammer. Dat vind ik wel. Ik hoorde het zaterdagmorgen rond een uur of negen, half tien. Toen belden de programmamakers me. Ze wilden dat we het eerder wisten dan dat het in de media kwam.”

Ik vond het wel een goed programma. Ik denk ook dat de spanning meer aan het eind zou komen, want in het begin vallen toch de mensen af die niet goed genoeg zijn.”

Ik vond het wel bijzonder die dingen die ik zag. Er zaten dingen bij waarvan ik dacht: wow, dat is mogelijk.”

Of Krops nog betaald krijgt voor de afleveringen die uiteindelijk niet gemaakt worden, weet hij niet. “Dat doet het meisje van de boekhouding allemaal.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen