The Voice gaat volgende ronde in: The Battles

Geplaatst op vr 30 okt 2015 om 14:00

The Voice of Holland, het meest bekeken tv-programma van RTL 4, gaat vanavond een nieuwe fase in: The Battles. Dat heeft het tv-station laten weten. De show met Martijn Krabbé en Wendy van Dijk komt tijdens deze ronde vanuit een nieuwe locatie, namelijk Sugar City in Amsterdam. “Veertig kandidaten hebben de ‘Blind Auditions’ overleefd en maken zich daar samen met hun coach op voor de volgende ronde, die in de ring wordt uitgevochten“, legt een woordvoerster van de zender uit.

De coaches maken keiharde keuzes. “Soms moeten ze afscheid nemen van talenten waar zij eigenlijk helemaal geen afstand van willen doen. Dat roept bij verschillende coaches heftige emoties op. Eén van hen houdt het zelfs niet droog.”

Ook dit seizoen mogen de coaches een talent van een collega coach stelen, die door een andere coach naar huis is gestuurd. “Verliest een talent een muzikaal duel, dan heeft hij of zij dus nog één kans om, middels die bekende steal, door te gaan naar de volgende ronde: The Knockouts.”

In totaal worden er twintig battles uitgevochten in drie afleveringen. De eerste begint vanavond vlak na 20.30 uur op RTL 4.
16 Reacties op “The Voice gaat volgende ronde in: The Battles”


 1. Pake

  Deze gifbeker laat ik al jaren aan me voorbijgaan.

 2. Yes

  scoort dat altijd beter of slechter dan de blind auditions?

 3. Martijn

  Vorig jaar beter

 4. Ano Nymous

  Zucht!

 5. Erland

  Zonder te kijken weet je al wie d’r door gaat…..

 6. Ano Nymous

  En kan je concluderen dat het toch niks wordt met de kandidaten, inclusief de winnaar. Allemaal drukte om niks dus, dit.
  @Erland

 7. Spinner&Ritzer

  Fake show…

 8. Piter Vermeer

  Ik volg het programma niet meer, maar vroeger was het toch zo dat iedere coach 16 kandidaten had, maar dat is nu dus niet meer?

 9. Martijn

  Sinds wanneer staat Sugar City in Amsterdam?

 10. Anoniem

  De kijkers van deze onzin hebben geen leven.

 11. Anoniem

  Inderdaad Anonymous 17.39. Keer op keer afgescheept worden met mislukkingen gaat toch ook vervelen?

 12. Vincent

  SugarCity is in Halfweg, prutsers.

 13. Badr

  Houd je vuilspuiterij lekker binnen, vinnie. Jouw sugardaddy weet waarschijnlijk niet dat je weer aan het computeren bent he?

 14. Jac

  2,3 miljoen kijkers! Jaloerse azijn zeikerds :)

 15. wim

  Jac.
  Er zijn zoveel programma’s met zoveel kijkers.(of meer).

 16. lol

  De locatie is spuuglelijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.