The Voice gaat volgende ronde in: The Battles

The Voice of Holland, het meest bekeken tv-programma van RTL 4, gaat vanavond een nieuwe fase in: The Battles. Dat heeft het tv-station laten weten. De show met Martijn Krabbé en Wendy van Dijk komt tijdens deze ronde vanuit een nieuwe locatie, namelijk Sugar City in Amsterdam. “Veertig kandidaten hebben de ‘Blind Auditions’ overleefd en maken zich daar samen met hun coach op voor de volgende ronde, die in de ring wordt uitgevochten“, legt een woordvoerster van de zender uit.

De coaches maken keiharde keuzes. “Soms moeten ze afscheid nemen van talenten waar zij eigenlijk helemaal geen afstand van willen doen. Dat roept bij verschillende coaches heftige emoties op. Eén van hen houdt het zelfs niet droog.”

Ook dit seizoen mogen de coaches een talent van een collega coach stelen, die door een andere coach naar huis is gestuurd. “Verliest een talent een muzikaal duel, dan heeft hij of zij dus nog één kans om, middels die bekende steal, door te gaan naar de volgende ronde: The Knockouts.”

In totaal worden er twintig battles uitgevochten in drie afleveringen. De eerste begint vanavond vlak na 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen