Erik Dijkstra gaat vaderen: vriendin aan slag bij DWDD

Na een paar drukke tv-jaren schakelt Erik Dijkstra een tandje terug, zodat zijn vriendin zich volop kan richten op haar nieuwe baan bij De Wereld Draait Door. Dat vertelt de voormalig ‘Jakhals’ van DWDD in Mikro Gids. Dijkstra doet het met liefde wat rustiger aan op carrièregebied. “Mijn vriendin heeft net een nieuwe baan gekregen, ze is samensteller bij DWDD. Zij heeft na de bevallingen een tijdje minder gewerkt, nu blijf ik overdag gewoon wat meer bij de kinderen“, vertelt hij.

Dijkstra is momenteel op tv met De Strijd en begint in januari weer met Bureau Sport. “Ik heb een aantal jaren wat items gedaan voor Tour Du Jour van RTL. Fantastisch om te doen. Het afgelopen jaar niet, omdat ik zó druk was geweest dat mijn vriendin grapte dat ik er na de zomer niet meer in zou komen als ik óók nog de Tour ging doen.

Nu Dijkstra 38 is, is hij iets minder ambitieus dan vroeger. Hij houdt zich nu graag bezig met zijn kinderen. “Iets meer van hun leventjes meemaken is ook weleens fijn.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen