Carlo Boszhard en Eva Jinek in media-DWDD

Carlo Boszhard en Eva Jinek zitten vanavond in de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA vandaag laten weten. Jinek zit aan tafel om te praten over de Comedy Central-show van Amy Schumer, terwijl Boszhard over zijn eigen werk komt vertellen. De RTL-ster begon deze maand namelijk met zijn Carlo’s TV Café, zónder Irene Moors. “Het scoort prima, mede dankzij de glansrol voor Carlo’s moeder: Wil Boszhard-Vis“, aldus de VARA.

De derde gast aan tafel is Jessica Durlacher. Deze maand werd de documentaire Little Angels uitgezonden. Níét de zoveelste film over de Holocaust, maar een indringend portret geworden van de uiterst ingewikkelde relatie tussen Enny en haar dochter Tasha, geboren na de oorlog uit Enny’s tweede huwelijk.

De documentaire laat zien hoe trauma’s doorwerken in opvolgende generaties. Slechts 34.000 mensen zagen de film, zeer onterecht vindt Jessica Durlacher.

De tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk is als vertrouwd op vrijdagavond Marc-Marie Huijbregts.

De Wereld Draait Door begint om 19.00 uur op NPO 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen