Carlo Boszhard en Eva Jinek in media-DWDD

Carlo Boszhard en Eva Jinek zitten vanavond in de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA vandaag laten weten. Jinek zit aan tafel om te praten over de Comedy Central-show van Amy Schumer, terwijl Boszhard over zijn eigen werk komt vertellen. De RTL-ster begon deze maand namelijk met zijn Carlo’s TV Café, zónder Irene Moors. “Het scoort prima, mede dankzij de glansrol voor Carlo’s moeder: Wil Boszhard-Vis“, aldus de VARA.

De derde gast aan tafel is Jessica Durlacher. Deze maand werd de documentaire Little Angels uitgezonden. Níét de zoveelste film over de Holocaust, maar een indringend portret geworden van de uiterst ingewikkelde relatie tussen Enny en haar dochter Tasha, geboren na de oorlog uit Enny’s tweede huwelijk.

De documentaire laat zien hoe trauma’s doorwerken in opvolgende generaties. Slechts 34.000 mensen zagen de film, zeer onterecht vindt Jessica Durlacher.

De tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk is als vertrouwd op vrijdagavond Marc-Marie Huijbregts.

De Wereld Draait Door begint om 19.00 uur op NPO 1.

6 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Stam
oktober 30, 2015 23:05

geweldig carlo en zijn moeder in dwdd! Legendarisch

Gast
max
oktober 30, 2015 16:44

Ben helemaal klaar met die Carlo en zijn nepshow!

Gast
Huiskamer
oktober 30, 2015 14:59

De relatie RTL-Vara wordt steeds duidelijker.

Gast
Pake
oktober 30, 2015 14:03

Zullen we de uitzending eerst maar eens zien? Als er dan iets te zeiken valt, kan dat morgen wel.

Gast
Bert
oktober 30, 2015 13:56

Carlo in DWDD. Dat is altijd een beetje pijnlijk. Je hebt het gevoel dat er altijd wordt neergekeken op de beetje goedkope humor van Carlo en dat gevoel heeft Carlo ook en die gaat dan altijd op pijnlijke wijze geforceerd grappig proberen te zijn.

Gast
Pluk van de Pettenflat
oktober 30, 2015 13:42

Mooi, dan kan ik ik npo1 overslaan vanavond.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen