Carlo Boszhard en Eva Jinek in media-DWDD

Geplaatst op vr 30 okt 2015 om 13:37

Carlo Boszhard en Eva Jinek zitten vanavond in de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA vandaag laten weten. Jinek zit aan tafel om te praten over de Comedy Central-show van Amy Schumer, terwijl Boszhard over zijn eigen werk komt vertellen. De RTL-ster begon deze maand namelijk met zijn Carlo’s TV Café, zónder Irene Moors. “Het scoort prima, mede dankzij de glansrol voor Carlo’s moeder: Wil Boszhard-Vis“, aldus de VARA.

De derde gast aan tafel is Jessica Durlacher. Deze maand werd de documentaire Little Angels uitgezonden. Níét de zoveelste film over de Holocaust, maar een indringend portret geworden van de uiterst ingewikkelde relatie tussen Enny en haar dochter Tasha, geboren na de oorlog uit Enny’s tweede huwelijk.

De documentaire laat zien hoe trauma’s doorwerken in opvolgende generaties. Slechts 34.000 mensen zagen de film, zeer onterecht vindt Jessica Durlacher.

De tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk is als vertrouwd op vrijdagavond Marc-Marie Huijbregts.

De Wereld Draait Door begint om 19.00 uur op NPO 1.
6 Reacties op “Carlo Boszhard en Eva Jinek in media-DWDD”


 1. Pluk van de Pettenflat

  Mooi, dan kan ik ik npo1 overslaan vanavond.

 2. Bert

  Carlo in DWDD. Dat is altijd een beetje pijnlijk. Je hebt het gevoel dat er altijd wordt neergekeken op de beetje goedkope humor van Carlo en dat gevoel heeft Carlo ook en die gaat dan altijd op pijnlijke wijze geforceerd grappig proberen te zijn.

 3. Pake

  Zullen we de uitzending eerst maar eens zien? Als er dan iets te zeiken valt, kan dat morgen wel.

 4. Huiskamer

  De relatie RTL-Vara wordt steeds duidelijker.

 5. max

  Ben helemaal klaar met die Carlo en zijn nepshow!

 6. Stam

  geweldig carlo en zijn moeder in dwdd! Legendarisch

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.